Oldal kiválasztása
[yith_wcan_filters slug="draft-preset-3-2-2"]

Egyedi ajándékok fából

Kreatívan minden alkalomra…

…esküvőre, keresztelőre, a legújabb családtag érdekézésének örömére, születésnapra, anyák vagy apák napjára, ballagásra és még számos ünnepre tudsz egyedi terméket készíttetni! Szabd őket személyre, hogy igazán olyan legyen, amilyennek szeretnéd és, hogy garantáltan mosolyt csalj azoknak az arcára, akiket egyedi termékeinkkel fogsz meglepni!

[yith_wcan_filters slug="draft-preset-3"]

Kiemelt termékek

Kategóriák

Esküvői dekor és kellékek

Esküvőtök napja nagyon sok szempontból kiemelt figyelmet érdemel! Számtalan dolgot kell összehangolni és a legtökéletesebbre alakítani! Segítünk igazán egyedivé és személyre szabottá tenni a nagy napot! Az ültető tábláktól a köszönőajándékokig mind úgy lettek kialakítva, hogy a lehető legtöbb örömet és megelégedést hozzák Nektek a nagy napon! Válogass kedvedre és szabd személyre termékeinket!

Karácsonyi termékek

Karácsonyfadíszeink és karácsonyi ajándék ötleteink egytől-egyig úgy lettek megtervezve, hogy a legszebb családi ünnepen mindenkinek mosolyt csalhass az arcára! A karácsonyfa úgy a  legszebb ha a szaloncukor és az izzók mellett rád mosolyog kedvesed neve, vagy egy olyan dísz, amely arra emlékeztet, milyen különleges is volt az első közös karácsonyotok a közös lakásban vagy az az év, amikor először volt veletek kisbabátok! Válaszd ki a kedvenced és lepd meg magad és szeretteidet velük!